Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Skwareczki do kopytek, pierogów

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

słoninka 100 gram
smalec 2 łyżki
boczek wędzony 200 surowy
boczek 200 surowy

Przepis i sposób przygotowania na: Skwareczki do kopytek, pierogów

Wszystkie składniki pokroić w cienką kostkę i smazyć na patelni z odrobiną smalcu, wysmażone skwarki włozyć do słoika lub pojemnika. Można przechowywać w lodówce, a następnie wykorzystywać do pierogów i kopytek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mdepfs 11.02.2011 19:38
fajne zdjecie
Monika193
Monika193 16.01.2011 21:55
też takie robię, są super
Islanzadi 06.10.2010 00:15
Tego akurat nie trawię, przykro mi...
aginaa 27.09.2010 18:20
super
Bartolomeo 07.09.2010 10:54
to prawda kopytka bez skwarek to nie to
Agnieszka_B 01.09.2010 10:05
Bez takiego dodatku, ani kopytka, ani pierogi z mięsem nie smakowały by tak dobrze....
Iwusia 31.08.2010 17:29
Pięknie wyglądają a smakują wyśmienicie :)
meredith 31.08.2010 15:10
skwareczki pycha ale oszczednie najlepiej dla figury ;)
Jolanta40 31.08.2010 14:38
raczej staram się bez skwareczek, ale takie są najlepsze :)
Kate131 31.08.2010 12:48
tez tak robię
Margo1 31.08.2010 11:29
zawsze daje takie same
Bartolomeo 31.08.2010 11:05
o fajne ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak