Sposób przygotowania

Paprykę myjemy, przekrajamy na pół, wykrajamy wszystko co nam nie potrzebne. Układamy na dużej blasze i wstawiamy do nagrzanego piekarnika o temp.200st. pieczemy 30 minutek. Następnie po wyjęciu zdejmujemy skórkę solimy. Do każdego słoika wkładamy po 2 ząbki czosnku i gałązkę tymianku.Układamy ciasno paprykę , zalewamy oliwą . Przechowujemy w lodówce.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Również uwielbiam paprykę ...
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 11
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubie taka papryke :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    aż mnie ciarki przesły
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wietna
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie ...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    robię paprykę, ale ta też zrobię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    lubię taką paprykę, moja teściowa robi podobną :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !