Sposób przygotowania

Grzyby czyścimy, myjemy, i kroimy na małe kawałeczki. Cebulę siekamy i smażymy dodajemy grzyby, w razie potrzeby dodaj odrobinę wody, solimy i dusimy z 40 minutek.Następnie gdy będą miękkie zmielmy w maszynce. Przygotujmy ciasto naleśnikowe,na każdym naleśniku posmaruj pasztetem, nałóż farsz grzybowy i zwiń. Teraz każdy pasztecik zanurz w rozmąconych jajkach obtocz w bułce tartej i smażymy.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Są wyśmienite...
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś wspaniałego
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    supper :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    fajne ale nie dla mnie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno świetnie smakują
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiadają się apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !