Składniki:
zacierka | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 0,5 kg |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 2 l |
włoszczyzna | 1 (krojona w paski) |
zacierka | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 0,5 kg |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 2 l |
włoszczyzna | 1 (krojona w paski) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: