Sposób przygotowania

mieso wraz z zielem i lisciem larowym wrzucamy do garnka. jak zacznie sie gotowac dodajemy pieprz, jarzynke sól oraz obrana marchewke w calosci i liscie pora. Uzupelniamy ubytek wody. Cebule obieramy i kroimy w grube plastry, opiekamy nad ogniem, wrzucamy do rosołu, dodajemy liscia selera, gdy mieso jest ju miękkie podajemy rosół, można podawac z posiekaną natką pietruszki

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    Prze-Py-Szne;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super rosolek!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha taki rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    idealny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    moja ulubiona zupa, chyba nigdy mi się nie znudzi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !