Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Porowo - rybna zupa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z mintaja 3 sztuki
por (biała część)
lubczyk kilka gałązek
natka pietruszki
sól
pieprz
sok z cytryny
bulion warzywny 1,5 l

Przepis i sposób przygotowania na: Porowo - rybna zupa

Por kroimy w niewielkie kawałki, dodajemy zioła i gotujemy w bulionie aż będzie miękki. Rybę kroimy również w kawałki i przekładamy do bulionu - tak dość szybko się ugotuje. Zupę doprawiamy do smaku także wegetą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 17.09.2010 11:33
zupy rybne są specyficzne, tez za nimi nie przepadam :) zdecydowanie wolę np. ogórkową :)
ewelina/bunia 17.09.2010 08:53
ja nie lubię takiej zupy;-(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak