Sposób przygotowania

Szczupaka lub okonia pokroić drobno, posolić i usmażyć z drobno siekaną cebulą. Następnie jeszcze raz drobno posiekać, dodać pieprzu , dwa ugotowane na twardo jaja. Wszystko to poukładać na krążki wycięte szklanką z ciasta. Przykryć pozostałymi krążkami i upiec

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Reniu jakie ciasto powinno być tu użyte? Niestety \"pozjadało\" składniki, a chętnie skorzystałabym z przepisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    musi być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !