Sposób przygotowania

Kabaczki umyć, obrać, przekroić na pół, wybrać pestki, pokroić w plastry grubości ok. 1 cm. Zrumienić je z obu stron na oleju. Cebulę obrać, poszatkować, poddusić na oleju. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, udusić w rondelku. Wymieszać cebulę z pomidorami, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać odrobinę cukru. Plasterki kabaczków ułożyć na półmisku przekładając cebulą z pomidorami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczne jedzonko - często robię w podobny sposób
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !