Sposób przygotowania

mąkę dodać do śmietany, utrzeć tak, ab nie było grudek, po czym dodać trochę wrzącego wywaru z jarzyn lub mięsa i wymieszać. Wlać do zupy lub sosu i zagotować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Przydatny przepis
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zgadzam sie :) ja tez taka robie :)
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robie tak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chyba większość z nas tak robi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !