Sposób przygotowania

Ciasto fracuskie pociac na trójkąty. Ułozyć na blaszce na papierze do pieczenia. Brzoskwinie połowki odsączyc z zalewy. Ponacinac wzdłuz na cienkie plasterki (ale nei do konca). Na kazdy trojkat ciasta ulozyc połowki brzoskwin lekko rozsuwajac plastry zeby powstał grzebyczek. Jajko roztrzepac z woda i posmarowac i ciasto i owoce. Blacfe z ciastkami wstawic do piekarnika 220st na 15 minut. Przestudzic i oproszyc cukrem puderm.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajny pomysł
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię ciasto francuskie i to, co można z niego wyczarować w kilka minut.Extra duże kawałki brzoskwiń zapowiadają przepyszne ciacha.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pyszne;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !