Sposób przygotowania

Groch lub fasolę umyć i namoczyć na noc, a nazajutrz ugotować w tej samej wodzie. Odcedzić i zmielić w maszynce. Cebulę obrać, posiekać, podsmażyć na oleju. Rozetrzeć czosnek, posiekaną zieleninę. Wymieszać wszystkie składniki, posolić i popieprzyć. Jeżeli pasta jest za sucha, można dodać trochę masła.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajne
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    moze byc smaczna :)
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny porzepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam dziewczyny, róbcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !