Sposób przygotowania

Owoce przebrać, umyć i włożyć do słoików. Z cukru i wody ugotować syrop w proporcji 5 łyżek cukru na 1 szklankę wody. Gorącym syropem zalać owoce, zamknać słoiki i pasteryzować 10-20 minut (w zależności od wielkości słoików).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pyszny i zdrowy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    bardzo zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię wszystko z aronią, bo to bardzo wartościowy owoc.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !