Sposób przygotowania

Roztopić masło w dużym rondlu.
Lekko podsmażyć krążki cebuli i posiekany seler.

Dodać mąkę i gotować przez 1-2 minut. Stopniowo rozpuścić w mleku i dodać przyprawy. Doprowadzić do wrzenia i zgęstnienia na wolnym ogniu przez 5 minut.

dodać ser i dusić 5 minut

Na koniec posypać pietruszką na talerzu i podawać

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawe! jutro ją zrobię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    ciekawy przepis:) pozdrawiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !