Sposób przygotowania

Rozgrzać gofrownicę. Wszystkie składniki oprócz białek ubić mikserem na
gładką masę. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie wymieszać z ciastem.
Piec w gofrownicy na rumiano - około 2-3 minut, podawać z bitą śmietaną lub
ulubionymi dodatkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    gofry...hmhmmm pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam gofry :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanka1

    dodaję:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam gofry.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    gofry są pyszne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    schrupałbym takiego gofra
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Znam ten przepis z innej strony. http://mojewypieki.blox.pl/2006/12/Gofry-lekkie-i-chrupiace-przepis-Bajaderki.html
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    jak lekkie i chrupiące to ja poproszę jednego
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeśli takie wychodzą to robię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    moje ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    najlepsze są z bitą śmietaną
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    LUBI? JE
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pychotki :)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    domowe najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    niebo w gebie uwielbiam gofry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    uwielbiam gofry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !