Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z jajek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko pieczarki ogórki
pomidor olej sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z jajek

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek. Pieczarki dość duże umyć, oprószyć solą i pieprzem. Panierować w jajku i bułce, smażyć na rumiano. Ogórka umyć, pokroić w dość grube plastry. Pomidorki, najlepiej małe, przekroić na połowy. Układać najpierw ogórki, potem pieczarki wgłębieniem do góry. Na pieczarkach układać jajka ze ściętymi czubkami z jednej strony (ok 1/3). Na jajka nakładać połówki pomidorów, oprószone od spodu pieprzem. Całość nadziać na wykałaczkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 14.12.2011 07:35
Świetny pomysł, muszę spróbować.
katarzynka455 20.10.2011 17:20
są śliczne
FAFIK 07.02.2011 06:38
Jakie cudne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak