Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek. Pieczarki dość duże umyć, oprószyć solą i pieprzem. Panierować w jajku i bułce, smażyć na rumiano. Ogórka umyć, pokroić w dość grube plastry. Pomidorki, najlepiej małe, przekroić na połowy. Układać najpierw ogórki, potem pieczarki wgłębieniem do góry. Na pieczarkach układać jajka ze ściętymi czubkami z jednej strony (ok 1/3). Na jajka nakładać połówki pomidorów, oprószone od spodu pieprzem. Całość nadziać na wykałaczkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Jakie cudne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    są śliczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Świetny pomysł, muszę spróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !