Sposób przygotowania

Fasolkę dokładnie wypłukać i namoczyć na 10 godzin.. Ugotować w tej samej wodzie do miękkości, pod koniec gotowania posolić.
Boczek pokroić w drobną kostkę i podsmażyć następnie dodać posiekaną cebulę dalej smażąc. Kiełbasę pokroić w kostkę i osobno podsmażyć na patelni.
Do ugotowanej fasolki włożyć boczek z cebulą, kiełbasę, koncentrat pomidorowy, roztarty majeranek i paprykę oraz do smaku sól. Wszystko razem podgotować mieszając.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    nie lubię fasolki :(
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię takie typowe polskie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo lubię ,chętnie bym zjadł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !