Sposób przygotowania

Mleko, wodę, 2-3 jajka, sól, cukier i mąkę połączyć w dużej misce, Wymieszać, by powstało niezbyt gęste ciasto.Na koniec dolać olej (jeśli smażymy na teflonowej patelni).
Usmażyć naleśniki na dużej patelni.
Kaustę bez płukania z kwasu zalać wodą i ugotować, ok.20-30 min.
Pieczarki umyć, poszatkować, cebulę obrać, pokroić w piórka i zesmażyć ja, dodając potem pieczarki, pieprz, sól.Dusić razem.Następnie ugotowaną, odciśnietą kapustę, cebulę i pieczarki zmiksować na krem.
Naleśniki smarować niewielką ilością farszu.Dwa boki składać ku sobie i zwinąć w rulon.Panierować w pozostałych, rozkłóconych jajkach i bułce, usmażyć na złoty kolor.
Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    smaczne
  • 6
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    smacznie wyglądaja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    bardziej na krokieciki mi to wygląda, ale pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    bardzo lubie to danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !