Sposób przygotowania

Jabłka umyć, obrać i zetrzeć.
Dodać bakalie i cukier, wymieszć i odstawić na 2 godz.Mieszć od czasu do czasu, aż powstanie sok.Następnie dodać mąkę i proszek, przemieszać.
Przełożyć do keksówki.Piec do zbrązowienia.
Można jeść na ciepło lub zimno.
Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Robiłam dokładnie taki sam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela Kamila

    :) dla mnie pychotka, smaczna prostota;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    luna19

    oo swietne .. muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    luna19

    oo swietne .. muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !