Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi rybne z kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
masło 10 dkg
cebula 1
filety rybne 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi rybne z kapustą

Kwaszoną kapustę włożyć do rondla , dodać połowę masła i usiekaną cebulkę. Filety rybne pokroić na drobne kawałki, podsmażyć na maslem i wymieszać z kapustą. Tym farszem nadziewać małe pierożki, posmarować jajem i wstawić do piekarnika

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 10.05.2011 14:46
takich pierogów nie robiłam
kanu83 23.01.2011 12:45
Bardzo ciekawy przepis
buksiak12 03.09.2010 13:22
mniam mniam
buksiak12 03.09.2010 13:22
ciekawy przepis
Dorota71 03.09.2010 12:32
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Dorota71 03.09.2010 12:32
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Emilia22 03.09.2010 11:17
bardzo interesujący przepis
Emilia22 03.09.2010 11:17
bardzo interesujący przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak