Sposób przygotowania

Kwaszoną kapustę włożyć do rondla , dodać połowę masła i usiekaną cebulkę. Filety rybne pokroić na drobne kawałki, podsmażyć na maslem i wymieszać z kapustą. Tym farszem nadziewać małe pierożki, posmarować jajem i wstawić do piekarnika

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Bardzo ciekawy przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    takich pierogów nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !