Sposób przygotowania

Bulion należy zagotować, na gotujący się bulion wsypać ryż i gotować go na małym ogniu. Jajka roztrzepać w miseczce z sokiem z cytryny, solą i pieprzem, ciągle roztrzepując dodać szklankę gorącego bulionu, roztrzepać do momentu połączenia się jajka z bulionem, jajka przelać do bulionu ciągle go mieszając, żeby jajka równomiernie się z nim połączyły. Zupę podgrzać i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa zupa
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie próbowałam jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajna zupka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy takiej zupy nie jadłam ,wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    ciekawa zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja też nie gotowałam i nie jadłam zupy cytrynowej.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !