Sposób przygotowania

schab dzielimy na 4 porcje, nacieramy pieprzem sola i jarzynka oraz rozgniecionym czosnkiem. ser ucieramy na drobnym tarelku, posypujemy na jednej stronie kotleta i mocno wklepujemy, posypujemy ta strone mąka, panierujemy w jajku i bułce, smażymy na oleju

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra51

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pyszność na obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszny obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    klasyka gatunku:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    podstawa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    uwielbiam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    uwielbiam:D:DD:
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !