BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Gotujemy wodę i odstawiamy ją z ognia.Wkładamy do niej na 20 minut żółty ser.Przykrywamy pokrywką .Międzyczasie myjemy ,kroimy i podsmażamy pieczarki .Siekamy zieleninę .Siekamy drobno jajka.Wszystkie składniki ucieramy z masłem .Doprawiamy ziarenkami smaku .Ser wyjmujemy z wody i wałkujemy go na cienki placek .Smarujemy przygotowaną masą i zawijamy w rulon.Zawijamy w czystą ściereczkę lub folie aluminiową i wstawiamy na 1 godzinę do lodówki .Przed podaniem kroimy na 1 cm plastry.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszne danie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też robię roladę tylko i innym nadzieniem - jest bardzo dekoracyjna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 0
    picture-001b
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajny przepis, nie jadłam takiej rolady
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !