Sposób przygotowania

Wszystkie składniki razem zagnieść, owinąć w czystą ściereczkę i na 25 min. włożyć do zimnej wody. Po wyjęciu trochę wyrobić i podzielić na części.Rozwałkować na krążki i krajać w trójkąty. Przy szerszym brzegu trójkąta nakładać marmoladę, zawinąć końce, skleić, boki lekko skręcić. piec w gorącym piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    apetycznie wyglądają
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    rogaliki są super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !