Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy na cienkie plastry doprawiamy solą i pieprzem z obu stron. Do jednej miseczki wsypujemy mąkę do drugiej wbijamy i ubijamy jajka a do trzeciej bułkę tartą. Na patelni rozgrzewamy olej. Kotlety obtaczamy najpierw w mące później w jajku a na koniec w bułce tartej i kładziemy na rozgrzany olej. Smażymy z obu stron na rumiany kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    mniam normalnie wygląda pycha!!!! ale mi apetytu narobiłaś:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    zatkało mnie przy takiej ilości zdjęć....
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    czy to nie jest przesada?
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    21 zdjec, lekkie przegięcie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    zgadzam sie to mega przesada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !