Sposób przygotowania

1. Kalafior podzielić na małe różyczki, zagotować, wyjąć na sito, osuszyć.
2. Żółtko wymieszać z przyprawami. Stale mieszając dodawać małe ilości oleju.
3. Pomidory umyć, osuszyć, pokroić na ćwiartki, usunąć nasiona, miąższ pokroić w drobną kostkę. Dodać do sosu wraz z natka pietruszki, doprawić do smaku, wymieszać z kalafiorem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata112

    bleeeeeeeeee
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    A ja kalafiora bardzo lubię i przepis mi się podoba.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe i na pewno pyszne
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !