Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, poszatkować.
Ogórki obrać, pokroić w cienkie plasterki, kiszone też.
Pomidory umyć, pokroić w niewielkie cząstki.
Cebulę obrać, pokroić w piórka.
Groszek odsączyć z zalewy.Tak przygotowane warzywa połączyć delikatnie w misce.
Sos sałatkowy zrobić wedle przepisu na torebce lub użyć swoich ulubionych ziół.Przemiszać, dodać olej - raz jeszcze wymieszać delikatnie.Posypać szypiorem.
(można dodać koperek lub natkę).
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    zdrowa i za pewne pyszna:))
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    jak pięknie udekorowana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !