Sposób przygotowania

Bakłażany obrać ze skórki, wydrążyć z pestek, posiekać w kostkę, cebulę, paprykę, jabłka i pomidory posiekać w kostkę. Następnie podsmażyć na łyżce margaryny cebulkę, dodać paprykę i resztę, dodać sól pieprz d smaku i dusić około 15 minut. Pyszne na kanapkę lub jako przystawka.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    meredith

    interesujacy przepis
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    muszę koniecznie wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    ja bym to użyła jako dip do krakersów :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajnie wyglada
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniała
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawy pomysł, a dla mnie odmiana od bakłażana w panierce :-) głosik!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Interesujące :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wygląda ,smakuje jeszcze lepiej:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    bardzo ciekawa, na pewno ją wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pięknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !