Sposób przygotowania

Kupujemy mortadelę o grubych plastrach , nacinamy z każdej strony aby podczas smażenia nam się nie zawijała i smażymy z obu stron, wkładamy do bułek . Polać możemy majonezem albo keczupem z różnymi dodatkami.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ulubione danie mojego dziecka
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie probowalam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    szybki sposób na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Też często piekę mortadelę :) Jest pyszna :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nigdy takiego czego nie jadłam, nawet nie wiem jaki smak to moze miec:) ale mysle ze warto spróbowac:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    martadela jest pyszna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    moje również ulubone
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    pyszności, super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !