Sposób przygotowania

2 kromki chleba posmarować masłem orzechowym (takim słonym, z fistaszków), na jednej kromce położyć plasterki banana. Przykryć drugą kromką, dobrze docisnąć. Obciąć skórki. Kanapkę pokroić w paski, dobrze dociskając i podsmażyć na maśle z obu stron, aż w środku będą ciepłe, a na wierzchu ładnie zarumienione.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    banditka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cynowa_Beata

    Zrobiłam się głodna , uwielbiam masło orzechowe... :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !