Sposób przygotowania

Kapuste posiekac, posolic i odstawic na 45 minut, nasteponie mocno ją odcisnac i i dodac do niej mięso i pozostale wymienione składniki. Wszystko dokładnie wymieszac i formowac \"gołabki\" i panierowac w mace. Gołabki piec na oleju na złoty kolor, po przesmażeniu włóżyc do naczynia żaroodpornego i zalac rosołem lub woda z kostkami bulionowymi. Wstawic do iekarnika na ok 40 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    Bardzo lubie goląbki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo smaczne,lubie gołąbki
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    zarówno te jak i te w liściach są przepyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !