Sposób przygotowania

Margaryny, cukier puder i zółtka utrzec razem. Dodać zmielony ser, a na koniec teżejące czerwone galaretki rozpuszczone w 1 litrze wody. Mase wylac na biskopt. Ubic pozostawione 4 białka i wymieszac z dwiema tezejącymi zielonymi galaretkami i polac na wierzch

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności jak dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pyszne, jadłam podobne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !