Sposób przygotowania

1. Na patelni rozpuścić oliwę
2. Wrzucić umyte i pokrojone w kostkę pieczarki
3. Po 15 minutach smażenia dodać cebulę pokrojoną w pióra
4. Smażyć aż cebula ładnie zmięknie
5. Przyprawiać KUCHARKIEM, można dodać kostkę grzybową PRYMAT
6. Z kajzerek delikatnie odciąć wieczko, wyjąć miąższ bułki
7. Napełnić kajzerki farszem pieczarkowym
8. Na wierzchu posmarować ketchupem
9. Na wlot bułki położyć plaster żółtego sera i nakryć odciętym bułeczkowym wieczkiem
10. Zapiekać w piekarniku aż ser się roztopi
11. POLECAM

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne i warte wypróbowania :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne te pyszolinki ,bardzo oryginalna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczniutkie bułeczki !!! aż leci ślinka !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nazwa fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !