Sposób przygotowania

Czosnek rozetrzeć z solą, natrzeć mięso, posypać pieprzem, odstawić na 6-8 godzin. Dżem wymieszać z wodą i miodem. Piekarnik nagrzać, zmniejszyć płomień. Mięso posmarować 2-3 łyżkami dżemu, brytfannę wysmarować masłem, ułożyć na niej mięso, piec około 1/2 godziny smarując mięso dżemem jeszcze dwukrotnie.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawe połączenie składników
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    coś nowego i ciekawego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ciekawe czy to mięso dostanę w sklepie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !