Sposób przygotowania

Ziemniaki umyć bardzo dokładnie, ugotować je w mundurkach, wystudzić i obrać. Mięsa zemleć wraz z ugotowanym ziemniakami i cebulą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać mąkę ziemniaczaną, wyrobić masę mięsną i formować z niej kotlety. Obtaczać je w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    to musi być bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe są takie kotlety
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Są przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !