Sposób przygotowania

Cebulę drobniutko posiekać i zeszklić na tłuszczu. Dodać groszek razem z zalewą, doprowadzić do wrzenia na małym ogniu, dodać koncentrat pomidorowy wymieszany z niewielką ilością ciepłej wody. Parówki pokroić na plasterki i wrzucić do groszku, dusić na małym ogniu. Dodać przesianą mąkę wymieszaną z z 1-2 łyżkami zimnej wody i dusić na maleńkim ogniu, dopóki sos nie zgęstnieje. Doprawić do smaku i obficie posypać posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Nigdy czegoś takiego nie jadłam, aż muszę spróbować!
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fany przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fany przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !