Sposób przygotowania

1. jabłka obieramy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę,
2. twaróg rozdrabniamy widelcem, dodajemy jabłka, żurawinę, cukier i cynamon, mieszamy
3. ciasto francuskie kroimy w kwadraty,
4. na każdym rozkładamy porcje masy twarogowej, zaginamy brzegi ciasta do środka,
5. pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni celcjusza przez 20 min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    genialne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ale apetyczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyszły świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !