Sposób przygotowania

1. kiwi przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć, uważając by nie uszkodzić skórki,
2. banana obrać, pokroić w kostkę,
3. banana i kiwi zmiksować z dodatkiem miodu, soku z limonki i cynamonu,
4. płatki migdałowe i wiórki kokosowe uprażyć na patelni,
5. dodać do musu (część zostawić do dekoracji),
6. mus przełożyć do skórek po kiwi, udekorować pozostałymi migdałami i wiórkami,
7. schłodzić w lodówce

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    musze wypróbowac uwielbiam kiwi, banany zresztą też
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    naprawde fajny przpis :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    smaczne i inne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !