Sposób przygotowania

Filety pokroić na niewielkie kawałki i ułożyć w salaterce. Paprykę pokroić w kawałeczki. Czosnek zmiażdżyć lub drobno posiekać. Bryndze zmiksować albo dobrze utrzeć ze śmietanką, czosnkiem i posiekaną zieleniną. Dodać paprykę i odsączony groszek lub kukurydzę, dobrze wymieszać i doprawić do smaku. Zalać śledzie, przykryć plastrem folii spożywczej i wstawić do lodówki na 2 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    to przepis dla mnie, uwielbiam śledzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ja też bardzo lubię śledziki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !