Sposób przygotowania

Z mąki, jajek, cukru margaryny i proszku do pieczenia zagnieść ciasto. Jedną część ciasta rozwalkowac na blasze i ułozyć jabłka pokrojone na grubsze plastry, na to wlać ugotowany budyń gorący (3 budynie w 0,5 litra mleka) i na to połozyć drugą część ciasta rozkruszoną. Piec około 45 minut

Komentarze

  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    super przepis!
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    ooo smacznie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    ale pyszne
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubie takie ciasta ;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !