Sposób przygotowania

Oscypka pokroić na plastry i smażyć je na mocno rozgrzanej patelni na maśle. Po usmażeniu układać na rozgrzanym półmisku i udekorować konfiturą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Musi smakować wspaniale :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Proszę i poprawienie błędu w nazwie- smażone.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super.
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    oryginalna nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    oscypków nie jadam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !