Sposób przygotowania

Wszystkie składniki sosu dokładnie mieszamy i schładzamy.

Plastry boczku układamy na rozgrzanej patelni i smażymy do momentu wytopienia się tłuszczu. Następnie boczek przekładamy na ręczniki papierowe. Patelnie po smażeniu boczku osuszamy i podgrzewamy placki tortilli z obu stron i przekładamy na deskę. Na placki nakładamy połowę sosu, mix sałat, boczek, pomidory, cebulę, kapary, polewamy pozostałym sosem  i dokładnie zwijamy.  

Komentarze

  • 0
    received_575618672618645
    Opublikowano

    jejkuchnia

    Chętnie bym zjadła. :)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    Bożena Matuszczyk

    Smakowite i kuszące ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    domowe = najlepszy smak
  • 0
    ania
    Opublikowano

    anka1988

    nie raz robie takie na kolację, syn z mężusiem bardzo lubią!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !