Sposób przygotowania

Pierś pokroić na drobne kawałki, dodać do niej wszystkie przyprawy i całość dokładnie wymieszać. Zemleć dwa razy za pomocą maszynki do mięsa i dokładnie wymieszać po raz drugi.
Podawać z surową cebulą i ogórkami kwaszonymi.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jest dosyć ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !