Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana cukinia -nadziewana pieczarkami, serem plesniowym i orzechami włoskimi :)

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 1 sztuka
pieczarki 150 gram
cebula czerwona 1 sztuka
orzechy włoskie 6 sztuk
ser camembert 0,5 sztuki
Grill przyprawa klasyczna Prymat 1\3 łyzeczki
olej do smażenia 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana cukinia -nadziewana pieczarkami, serem plesniowym i orzechami włoskimi :)

Cukinie obieramy i kroimy na 2 połówki- usuwamy gniazdka nasienne . Cukinie smarujemy oliwa z oliwek. Pieczarki i cebulę podsmażamy i umieszczamy we wnętrzu cukinii. Nakładamy na pieczarki ser Camembert i orzechy włoskie. Całośćć obsypujemy przyprawą grill klasyczna Prymat . Umieszczamy na grillu i grillujmey - tak długo aby ser zaczął się delikatnie rozpuszczać . Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 31.07.2017 23:41
wygląda bardzo smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak