Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zbójecka zupa grochowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sól
pieprz
koperek
bulion warzywny 2 l
włoszczyzna 1 (bez kapusty, krojona w paski)
groch 2 różne rodzaje

Przepis i sposób przygotowania na: Zbójecka zupa grochowa

Groch namaczamy na noc. Na drugi dzień gotujemy w bulionie aż będzie miękki. Dodajemy warzywa. Doprawiamy do smaku. Pod koniec siekamy natkę pietruszki, koperek i dodajemy do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 28.03.2013 21:11
bardzo fajny groch na obiad
Monika179
Monika179 05.09.2010 17:42
cos nowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak