Sposób przygotowania

Wieprzowinę umyć, osuszyć i pokroić w grubą kostkę, przyprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami. W garnku rozpuścić smalec i poddusić w nim mięso do miękkości podlewając wodą i dodając pokrojoną w półplasterki cebulkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    proste i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię takie jedzonko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !