Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażonka z wieprzowiny

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 50 dag
cebula 1 sztuka duża
smalec 3 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Smażonka z wieprzowiny

Wieprzowinę umyć, osuszyć i pokroić w grubą kostkę, przyprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami. W garnku rozpuścić smalec i poddusić w nim mięso do miękkości podlewając wodą i dodając pokrojoną w półplasterki cebulkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 16.01.2014 10:58
lubię takie jedzonko :-)
IKrakowianka 17.09.2013 19:56
proste i pyszne
kielcok1 11.12.2011 20:52
fajna
kasiaw 17.09.2011 20:53
bardzo smaczne
rakow2
rakow2 04.05.2011 15:56
super
pioge7 06.03.2011 09:39
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak