Sposób przygotowania

Dużą cukinię myjemy w ciepłej wodzie, i kroimy na plastry ok 3 cm grubości ; ze środka każdego plasterka wydrążamy pestki.

Mięso mielone przyrządzamy w tradycyjny sposób z jajkiem. przyprawami i posiekaną na drobno cebulką.

Środek cukinii faszerujemy mięsem mielonym, obtaczamy w jajku i tartej bułce i układamy na natłuszczonej blaszce.

Zapiekamy w nagrzanym piekarniku do 200`C na ok 15-20 min

Smaczne zarówno na ciepło jak i zimno :)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    bardzo ciekawy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pysznosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    super przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Pycha:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !