Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozłożyć, wysmarować serkiem ricotta. Gruszki jeśli nie są z kompotu, kroimy na kawałki i gotujemy. Ugotowane kawałki, odsączone układamy na serku.Posypujemy cynamonem i cukrem waniliowym. Zawijamy. Nacinamy lekko górę i wkładamy do piekarnika.Pieczemy ok 30-45 minut w 180 stopniach.Smacznego.Przed podaniem można posypać cukrem waniliowym.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny ten strudel , powiem, że nie robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam ciasto francuskie. Muszę wypróbować ten przepis :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajny przepisik :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super! Bardoz pomysłowe!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Swietny
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    a u mnie tyle czasu ricotta zalega na półce i pomysłów brak:D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawy przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    pyszny :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pyszno?ci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    mniam, ale wspaniała :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    mniam, ale wspaniała :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    niedawno go zrobiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !